ACTUEEL

Waarde onroerend goed gaat stijgen door nieuwe
internationale vliegveld Murcia.

Alle betrokken financiėle experts en andere deskundigen zijn het er over eens.
Door de aanleg van het nieuwe internationale vliegveld van Murcia zal het onroerend goed tussen het vliegveld Corvera en de Middellandse Zeekust beduidend in waarde stijgen.
Ongeveer 12 kilometer van Murcia, in de gemeente Corvera in de richting van de provincie Almerķa, wordt momenteel hard aan de realisatie van de luchthaven gewerkt.

Volgend jaar in 2009 zal het vliegveld operationeel zijn. De plannen zijn zoals ze zijn onthuld door Murcia's  regionale president Ramon Luis Valcarcel, revolutionair te noemen.
Reeds in het eerste jaar worden zo'n 1,5 miljoen passagiers verwacht en binnen enkele jaren zullen tussen 4 en 5 miljoen passagiers per jaar gebruik maken van de mogelijkheid om via Corvera, Murcia te vliegen.

Zeker nu de plannen nader uiteen gezet zijn en de verdere ontplooiing is gefiatteerd zal maximaal gebruik worden gemaakt van de overeen gekomen uitbreidingsrechten.
De luchthaven kent een oppervlakte van 300 hectare en zal ruim 3 kilometer start- en landingsbanen gaan gebruiken.
Corvera heeft direct na ingebruikname een afwikkelingsgeschiktheid van 7 vluchten per uur en dat aantal zal gestaag toenemen.
De totale bouwkosten liggen boven 110 miljoen Euro.

Luchthaven Corvera betekent voor het grensgebied van de provincies Murcia en Almerķa, daar waar Dos Costas nieuwbouw projecten heeft, een uitermate welkome aanvulling op de reeds bestaande internationaal georiėnteerde vliegvelden van Almerķa en Alicante.
Vooral ook omdat nagenoeg alle vliegmaatschappijen, inclusief de prijsvechters, die nu reeds in Spanje landingsrechten hebben, vanaf de start in 2009 gebruik gaan maken van dit hypermodern en uitermate veilig vliegveld. 
De afstand vanaf het vliegveld Corvera tot de Middellandse Zeekust zal binnen een uur per auto overbrugd zijn.

 
Pagina
 
 
 
1
2
3
Apartado 658
04630 Garrucha (Almerķa)
Spanje
Tel. Esp.:  0034 647 562 238
service Nederland : 06 42 772 123
service Belgiė       : 04 79 189 854
info@dos-costas.com
www.dos-costas.com